Bezwaarschrift WOZ waarde

Hoe maak je een bezwaarschrift WOZ waarde? Je verweren tegen een maatregel van de overheid is geen kleinigheid. Je moet je houden aan termijnen, je argumenten goed kunnen onderbouwen en precies weten waar je bezwaar tegen kunt maken. Al die aspecten hangen ook aan een bezwaarschrift WOZ waarde.

Wat is de WOZ waarde?

bezwaarschrift WOZ waardeWOZ betekent Waardering Onroerende Zaken. Het is een gemeentelijke belasting die iedereen die een huis bezit, moet betalen. En elk jaar rond februari valt de beschikking WOZ bij elke woningbezitter op de deurmat. Maar het bedrag dat betaald moet worden is niet gelijk. De hoogte van de aanslag hangt af van de waarde van de woning.

Waar kunt u een bezwaarschrift WOZ waarde op indienen?

De WOZ-aanslag is wettelijk geregeld. Elke gemeente mag dat doen. En het tarief (vaak een bedrag per € 1.000,- woningwaarde) wordt door de gemeenteraad vastgesteld. Daar kunt u geen bezwaar tegen maken. Tegen de waarde waar de gemeente uw woning op getaxeerd heeft en die uiteindelijk de hoogte van de aanslag bepaalt, kunt u wel bezwaar maken. Daarvoor moet u een bezwaarschrift WOZ indienen.

Alles begint met de machtiging.

WOZ Omlaag kan alleen voor u optreden als u een machtiging geeft. Met de ingevulde en ondertekende machtiging, geeft u ons de mogelijkheid om namens u, bij uw gemeente een bezwaarschrift WOZ in te dienen. En dat doen wij helemaal gratis. De hele procedure, ook als u in het ongelijk wordt gesteld en de waarde niet wordt verlaagd. De machtiging geldt alleen voor het belastingjaar 2017.

Aan de slag tegen de aanslag!

Als u WOZ-Omlaag machtigt gaan wij voor u aan de slag. U krijgt een checklist met omstandigheden die tot verlaging kunnen leiden. U selecteert de argumenten die bij uw woning passen. Daarnaast hebben wij inzicht in de prijsontwikkelingen en kennen we de woz-waarde van veel panden. Zo gaan we uw bezwaarschrift WOZ ook bekijken.

Elk bezwaarschrift WOZ dat wordt toegewezen, zorgt voor een woningeigenaar die minder belasting betaalt. En www.woz-omlaag.nl krijgt voor elke succesvolle procedure een vergoeding van de gemeente. Wij zullen er dus alles aan doen, om succesvol bezwaar te maken voor u!