WOZ waarde aanvechten

Hoe kun je de WOZ waarde aanvechten? Je verweren tegen een maatregel van de overheid is geen kleinigheid. Je moet je houden aan termijnen, je argumenten goed kunnen onderbouwen en precies weten waar je bezwaar tegen kunt maken. Al die aspecten hangen ook aan een bezwaarschrift WOZ.

Is het WOZ waarde aanvechten moeilijk?

WOZ waarde aanvechtenHet aanvechten van de WOZ waarde is niet moeilijk, maar je moet binnen strakke termijnen werken en de juiste argumenten gebruiken. Waarom is uw woning minder waard? En waar vergelijkt u dat dan mee? Niet iedereen is even gehaaid met de pen en daarom heeft de overheid besloten dat het aanvechten van de WOZ laagdrempelig moet zijn.

Elke woningbezitter moet bezwaar kunnen maken tegen de WOZ waarde en daarom worden gespecialiseerde bureaus als WOZ-omlaag door de overheid betaald. Dat gaat zo. U geeft een bureau als WOZ-omlaag een machtiging om namens u bezwaar te maken tegen uw WOZ-taxatie. Wij kunnen van te voren inschatten of uw bezwaar kans maakt, of dat we aanvullende gegevens nodig hebben. Die aanvullende gegevens vragen we u, door middel van een checklist. Zo kunt u geen omstandigheid vergeten die misschien voor uw woning van belang is.

Specialisten in WOZ waarde aanvechten

Onze specialisten gaan beoordelen of uw bezwaar kans maakt. Tot nu toe zijn al onze diensten gratis. Als wij de kans op succes lager inschatten dan 60%, laten wij u dat weten. Als u toch bezwaar wilt maken, kost u dat eenmalig € 320,-.

Als we uw bezwaar op 60% kans of hoger inschatten, gaan we voor u bezwaar maken. Ongeacht de uitkomst van het bezwaar, is de gehele procedure voor u gratis. En als uw bezwaar wordt gehonoreerd, is het volledige voordeel voor u. Wij worden betaald door de gemeente op basis van procespunten. U betaalt dus nooit voor onze diensten, alleen als u bij een lage inschatting toch bezwaar wil laten maken.