De eerste blog

24 oktober 2016

WOZ-Omlaag.nl

Ja, aan mij de eer om de eerste Blog te schrijven op onze vernieuwde site van Woz-omlaag.nl. De site die ervoor zorgt dat u als huiseigenaar niet teveel betaald aan WOZ, oftewel dat de waarde van uw huis niet boven de marktwaarde wordt getaxeerd en dat het de waarde meekrijgt die u ervan verwacht.

Al jaren worden de taxatiewaardes van de huizen in eenrichtingsverkeer bepaald door de lokale overheid en is er natuurlijk de mogelijkheid voor u om hier tegen in verweer te gaan, alleen in welk oerwoud van regels komt u terecht en waar en hoe moet dit gebeuren. Daarom is het goed dat u op deze site uw informatie ophaalt en nog mooier, dat wij van WOZ-Omlaag.nl voor u als onafhankelijke bemiddelaar u hiermee gratis van dienst kunnen zijn. Want let op, ook als de waarde van uw huis gelijk blijft dit jaar, kan het toch zijn dat u meer gaat betalen, omdat uw gemeente de WOZ percentage verhoogt heeft en hiermee dus meer kosten aan u berekend dan u gewend bent. Om te zorgen dat uw kosten niet teveel uiteen gaan lopen en u ook nog iets overhoudt voor leuke dingen volgend jaar (hoe dit werkt kom ik in mijn volgende blog op terug) is het beter om dus nu te reageren en je aan te melden bij WOZ-omlaag.nl via het machtigingsformulier.

Voor mij is deze eerste blog voornamelijk gericht op de reële waarde van uw woning en de mogelijkheid die WOZ-omlaag.nl u biedt om geheel gratis voor u het verweer te voeren tegen de te hoge geschatte waarde, die de overheid u opgelegd heeft. Over hoe deze waarde tot stand wordt gebracht en wat de onmogelijkheden zijn kom ik in de volgende blogs op terug, om dit onderwerp te volgen en als eerste  de hoogte te zijn van de nieuwtjes, schrijf u vandaag nog in op onze site.

A. De Jong