Wat is WOZ?

Wat is WOZ? WOZ betekent Waardering Onroerende Zaken. Een belasting die de gemeente heft. Iedereen die een onroerende zaak bezit moet dit betalen. Maar niet iedereen betaalt even veel. Dat zit ‘m in de waarde van de woning. De belasting gaat uit van een bedrag per € 1.000,- woningwaarde. Is je woning, volgens de gemeente, meer waard dan die van de buurman, dan betaal je ook meer WOZ-belasting. Maar is je woning wel meer waard? Een taxatie is maar een taxatie! Ga er niet klakkeloos mee akkoord. Laat woz-omlaag.nl bezwaar voor je maken en verlaag je belastingaanslag!

Wie bepaalt die woningwaarde?

Dat doen taxateurs die namens de gemeente taxeren. Niet alle woningen worden bekeken. Vaak worden verkoopgegevens uit de straat als richtlijn genomen voor het hele blok. En daardoor kan je woning te hoog worden ingeschat. Want ook al zijn woningen in serie gebouwd, de omgeving of een verbouwing beïnvloeden de waarde. Daarom is het zomaar accepteren van de taxatie, niet verstandig. Woz-omlaag.nl machtigen om je woningwaarde te verlagen is dat wel! Wij doen alle administratieve zaken en jij houdt geld over voor andere leuke dingen.

Onze ervaring is dat in meer dan 55% van de gevallen, de getaxeerde waarde te hoog is. Bezwaar maken is dus zinvol en via WOZ-omlaag.nl een fluitje van een cent. Stuur ons vandaag nog de machtiging en wij regelen het allemaal, gratis! Dat is zonder kosten geld verdienen! Lees onze recensies van tevreden klanten.